Семейството е на първо място, кариерата - не Зейнеб Маджурова не

...
 Семейството е на първо място, кариерата - не
Зейнеб Маджурова не
Коментари Харесай

Бунт в ефира: Зейнеб кривна от пътя на Станкулова и Малкодан...

 Семейството е преди всичко, кариерата - не

Зейнеб Маджурова не бърза да се връща на работа, откакто роди близначките си Василиа и София. Както върви, най-малко още година и половина тя няма да е на екран. Отглеждането на децата е по-важно от кариерата, уверена е приятелката на Гала. 

За раждането на близначките се разчу в средата на септември, само че се приказва, че е станало много по-рано. Майката, евентуално от поверие, крие рождените дни на двете си дребни деца и кака им Мириам. Тя слезе от дребния екран още в края на пролетния тв сезон, когато бременността й не личеше пред камерите, а за погачата за първите им 40 дни заяви много след събитието. Фенките на Зейнеб признават, че желаят още веднъж да я гледат по малкия екран. Но няма изгледи това тяхно предпочитание да бъде задоволено скоро.

За разлика от своите колежки, които неотдавна родиха – Никол Станкулова и Гери Малкоданска, туркинята не бърза да работи. Тя счита да остане с децата най-малко до момента в който пристигна време да тръгнат на ясла, а може би – даже и на градина. Тези свои проекти Маджурова разкри във вторник, когато реши да дава отговор на въпроси на свои почитатели в обществените мрежи. Ето какво написа, когато я попитаха дали й липсва малкия екран и по кое време мисли да се върне на работа: „ Да. Липсва ми, само че към момента имам доста памперси за сменяне, преди да се завърна. ”

Ако счита да работи, както след раждането на първата си щерка – Мириам, Зейнеб най-вероятно ще се върне пред камерите чак след година и половина – когато близначките отпразнуват втория си рожден ден. Точно по този начин стана с кака им. Тя се роди в края на 2019-а, а майката се върна на работа в края на 2021-а. Тогава тя смени студиото на Нова телевизия, където цялостен живот бе работила, с графа в утринния блок на Би Ти Ви. Дали след второто майчинство няма да сервира някоя нова изненада? Нищо чудно. Не е изключено да направи лично предаване. За тези проекти обаче към момента е прекомерно рано да се приказва.

Зейнеб отговори в детайли на всички въпроси, които почитателките й зададоха. Тя обясни за какво в никакъв случай не демонстрира фотоси на мъжа до себе си – милионерът Стоян Балевски . Причината била, че той не желал да бъде обществена персона, а тя уважавала неговото предпочитание да пази персоналното си пространство. Звездата изясни и за какво в никакъв случай не си е правила пластични интервенции: „ Може би тъй като постоянно съм вярвала, че оттатък външните ни характерности има едни вътрешни полезности, които могат да те създадат задоволително хубав. А може би тъй като съм в чудесни връзки с минусите си и не изпитвам нужда да ги изтривам. И не на последно място, а може би и на първо – в никакъв случай не съм харесвала copy/paste устни, носове, а неотдавна – и очи ”, написа тя. Думите й евентуално са засегнали много нейни познати, които не са толкоз върли последователки на естествения тип, само че нито една от тях не даде израз на раздразнението си, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР